Velopress Chrono 2016

Velkommen til Velopress Chrono 2016
I år bliver løbet kørt som uofficielt Danmarksmesterskab for vintage cyklister. Der vil blive kåret en mester for hver tidsera, ift. cykelkategorierne 1-2-3. Vi arbejder på at fremskaffe mesterskabstrøjer. Ruten er 9,5 kilometer lang, og skal gennemføres 1 gang. Deltagerne vil blive sendt afsted med et mellemrum på 1 minut. Da arrangementet bliver afholdt under lavpraktiske forhold er der en begrænsning på 50 startende ryttere, så det gælder om at være hurtig med tilmeldingen. Der er mulighed for en guidet tur i det naturskønne område ved Jystrup mod Tølløse dagen efter, den 18.09.

Efter løbet vil der bliver serveret kaffe, sodavand, øl, samt kaffe (inkluderet i tilmeldingsgebyret). Desuden vil der være præmieoverrækkelse hvor de nykåret enkeltstartsmestrer vil blive kåret.

Der planlægges fællestræning på ruten i juli og august – datoer vil bliver slået på Facebook siden.

Tilmelding:
Der kan tilmeldes indtil en uge før start via indbetaling af 75 kroner på mobilpay 23966366 (skriv navn og kategori på cykel 1-2-3).

Startliste vil bliver slået op 5 dage før start.

Tidspunkt:
Lørdag den 17. september
Første start: kl. 12.00
Sidste rytter forventes i mål omkring kl. 13.10.

Målområde:
P-pladsen foran Søholmskolen i Jystrup Skjoldenæsvej 70.

Ruten (9,5 km) :
Start og mål på P-pladsen foran Søholmskolen i Jystrup Skjoldenæsvej 70, lige ud til Jungsøvej, th Høedvej, th Valsømaglevej (OBS – pas på i svinget), th Knud Lavardsvej (OBS – pas på i svinget), lige ud Skjoldenæsvej til målet foran skolen.

Ruten kan findes på træningsappen Strava:

Vær opmærksom på der køres på offentlig vej, og derfor skal alle færdselsregler overholdes. Vi forsøger at finde flagposter til dagen på de særligt udsatte sving. Vi forbeholder os ret til diskvalifikation af ryttere der ikke overholder dette.

Cykelklassifikation:
1. Den klassiske cykel fra før 1989, klassisk stål ramme dvs. ingen gearskiftere i grebene og højprofil fælge.
2. Den klassiske enkeltstartscykel fra før 1996 dvs. rammer specielt fremstillet til disiplinen, pladehjul og bøjler.
3. Den moderne cykel uden årgangsbegrænsning dvs. nyere stålrammer, titan og lign., med moderne udstyr.

Hvis du er i tvivl om hvilken gruppe din cykel tilhører, så skriv en personlig besked.

Overnatning:
Til de deltagere der kommer langvejsfra vil der være mulighed for overnatning på Campingpladsen Skovly eller evt. i et telt i arrangørens have.