Velodrome shop – fin engelsk online forretning

Som navnet antyder er det en online forretning, der har specialiseret sig i banecykler og tilbehør. Velodrome shop har da også et ret bredt udvalg af både klassiske retro cykler, og det sidste nye indenfor super stive letvægts carbonrammer.

Til udvalget af billige banecykler kan nævnes: Dolan Pecursa, Fuji Classic Track, Fuji Track Comp 09, Fuji Track Comp 10, Tifosi Pista CX bike, der alle kan købes for under 650 pund, godt 5500 kroner.

Af de mere specielle cykler kan nævnes denne fantastiske Cinelli SuperCorsa pista ramme, der er produceret i mere end 40 år efter samme princip. Den er specielt udviklet til banebrug efter Cinellis klassiske banegeometri – hvilket blandet andet betyder, at den er konstrueret med kegleformet skrårør, der giver forøget styrke omkring kranken. Til sidst men ikke mindst kan man heller ikke se bort fra den detaljerigdom som cyklen har. Forkromede muffer, baggaffel og og hele 7 farvekombinationer, inklusiv Ferrari Rosso! Rammen koster hele 1400 pund, men så er den også håndlavet på en fabrik i Italien.