Test: Kryptonite Evolution Mini-5


Leder du efter lækker, praktisk og forsikrings godkendt bøjlelås, som er let at have med når du cykler, og kan låse din cykel til lygtepæle eller cykelstativer – er Kryptonite Evolution Mini-5 svaret.

Specielt i byerne er det en genialt løsning, da cykeltyverierne er højrere end aldrig før. Krypotonite Evolution Mini-5 er designet netop til det formål, med et solid design, og en størrelse der netop passer i baglommen eller i tasken. Låsens praktikalitet og sikkerhed, er nok også grunden til at det er en af de mest benyttede låse blandt cykelbudene verden over.

Kryptonite er kendt for at producere nogle af de absolut bedste cykellåse. De yder en fantastisk sikkerhed og let kan kombineres med en stålwire, så både hjul, stel og sadel er i sikkerhed fra tyvene.

Visuelt er låsen og ganske ”mode-rigtig” og du kan udskifte ”Colour Skins”, så du kan få den farver der passer dig, og samtidig beskytte rammen mod ridser. Desuden er den udformet så plastisk skiven ved nøglehullet, kan drejes og beskytte låsens indmad mod vind og vejr. En rigtig lækker detalje er, at der medfølger 3 ekstra nøgler til låsen, hvor den ene har en lysdiode, som er meget praktisk når cyklen skal låses op i mørke. Der medfølger også til monteringsbeslag til låsen, så den let kan monteres på cyklens ramme, når den ikke er i brug.

Du kan købe Kryptonite låsen, som i øjeblikket er på tilbud, hos Cykelgear.dk/kryptonite og finde tilbehør som, skins og wire Cykelgear.dk/låse.

Plusser: Praktisk, god kvalitet, høj sikkerhed (varefakta, forsikringsgodkendt), let at medbringe på cyklen, flot design.

Minusser: Pris, vægt.

Kryptonite Evolution Mini-5
Farver Sort/orange
Vægt cirka 900 gram
Pris 400 – 500 kroner
Info Varefakta / Forsikringsgodkendt bøjle lås.
13mm MAX-Performance stål
Gummi betrukket, mindsker ridser.
Nøglehul beskyttet mod støv og regn.
Inkl. beslag til montering.
Der medfølger 3 nøgler, den ene med lys.
Udskiftelige colour skins
www kryptonitelock.com
Vurdering