“StålHesten”‏ M. Andersen

Det er den 25 år gamle Kildemoes: Vil starte med at sige at det er en af de gode modeller som er håndlodet i DK og er meget stiv i det uden for meget vægt er lavet med præcitions rør,muligvis Columbus,har stået ude ved noget karport uden at blive brugt da ejeren er en meget gammel mand,han kom slæbende med den og bedt mig om at smide liget ud og da jeg kiggede nærmere på den tilhørende Basta lås bevis fra 1984  jeg fik i hånden blev jeg noget glad,alt var irret væk bortset fra stellet det fremstå 99%rustfrit.

Jeg har monteret Tange “Passage” styfittings,Faggin gaffel,Stronglite 190 Kranksæt,der kommer snart Compagnollo Record krankbox som er Ubrugt,Compagnollo Omicron fælger med sorte eger og blanke nipler opspændt “radialt” på forhjullet og 3 kryds på baghjullet i træk siden 2blanke eger med sorte nipler og 2 sorte eger med blanke nipler,i den anden side er det radial opsåænding sort/blank.

Fornavet er Campagnolo Record,bagnav er Modif.med en DuraAce 15t tandhjul og selv.fast..Campagnolo Oldschool Pedaler,DuraAlu styr med læder på,meget gammel “SR”frempind fra Japan,tot porno WF saddel fra min gamle B-One,dækkene er til at se,så er der mange div detaljer.

2 comments

  1. Er der nogen der ved noget om gamle svenske cykler. Jeg har en Monark og stelnummer starter med rx. Så har jeg et andet stel der ligner meget det andet men det starter med h, så spørgsmålet er hvilket mærke er det??? Måske Husqvarna, men kan ikke finde noget på det!!

  2. Har fundet ud af det. Det er en Hamlet Racercykel 1962. Pæredansk men står ikke i stelnummer-register. Hvorfor ???

Comments are closed.