Større udbud af fixed gear cykler

Fixie
Subrosa fixie gear

For bare et par år siden var det næsten umuligt for almindelige dødelige at anskaffe sig en banecykel til gadebrug uden selv man var i stand til at kunne skrue lidt på en cykel. Byggede selv min første for lige knapt 4 år siden, og dengang måtte jeg selv rundt til venner og bekendte for at få dele til cyklen, da markedet ikke kunne tilbyde det store uden priserne var skyhøje.
Nu er udbuddet vokset voldsomt i danmark, og ikke alle cykler på markedet lever op til den kvalitet man må forvente af en cykel der skal køre i høj fart blandt andre cyklister og bilister. Det er derfor en god ide at gå til en forhandler man har tillid til eller surfe en tur forbi http://fixie-king.dk/forum/viewforum.php?f=20, hvor du kan få kyndig vejledning af folk der har kørt tusindvis af kilometer i byen og har masser af erfaring med crap kontra topklasse cykler.
Her er en liste over nye hjemmesider i DK og forhandler der sægler “fixie”-, bane- og singlespeed cykler. Jeg har ikke taget forbehold for kvaliteten af cyklerne, det er kun for at vise udbuddet:

www.fixie-king.dk
www.netcyklen.dk

www.fixieclub.dk

www.cykelshoppen.dk
www.fixiecykler.dk
www.byman.dk

www.heino-cykler.dk
www.webike.dk
www.bikebuster.dk
www.fabin.dk
Skriv selv flere links eller kommentarer til cyklerne på siderne. Kender kun ganske få af cyklerne, men vil gerne hører jeres erfaringer. Send mig en mail på mandotex@hotmail.com eller skriv i kommentarfeltet nederst.

2 comments

 1. Når siden sidst, er min Fuji blevet stjålet ( big applause), Så har nu erhvervet mig en sådan Subrosa Lethum, da jeg tænkte jeg ville igang med at prøve at køre lidt mere tricks.. og så derfor en cykel der kunne holde til mere end en ” rigtigt” banecykel.. Selvom der er mange folk som mener at hvis man vil køre tricks skal man anskaffe sig en bmx istedet, er jeg derimod af holdningen; at det er op til en selv og at det ser mega sweet ud at kører tricks på en stor cykel..

  Review:
  Alt i alt er cyklen jo ikke helt i min ånd endnu, mangler at købe lidt dele før den er helt som jeg vil have den.. Men det skal siges at jeg kun havde 6k at gøre godt med og cyklen kostede 4700, hvilket er ret godt imodsætning til andre komplette cykler med de specs..
  Den er os rigtigt fed og kører på!
  og jeg nægter create, har hørt og læst mig til de ruster for et godt ord..

  Giver den 8 ud af 10

Comments are closed.