“Del Pasado – the white devil”

Så har jeg fået gang i værktøjet igen… Har netop fået min nye hvide “Del Pasado” fixie ramme hjem fra USA! Skal bruge weekenden til at bygge den nye cykel op. Vil jævnligt opdatere denne tråd med billeder og tekst som projektet skrider frem.

Her er et er nogle billeder af rammen fra start:

Årsagen til jeg har valgt netop denne ramme til projektet, er at den har en masse specielle detaljer og et enkelt design og opbygning. Rammen har også kabelførere på overrøret og boringshuller til for- og bagbremse.

Opgave nr. 1: Montere Shimano 107 mm krankboks med lukket leje til BSA gevind. Husk fedt..

Opgave nr. 2: Montere head set på forgaffel

Opgave nr. 3: Skære forgaflen til med nedstyger så den passer i længde til frempind, og banke stjernen på plads på indersiden af gaflen.

Opgave nr. 4: Montere udstyr; frempind, styr, forbremse, kabler, grips, sadelpind, sadel, kranksæt, pedaler, dæk, tandhjul, låsemøtrik, sætte hjul på og tilsidst kæde.


Søndag formiddag tog jeg min nye fixie ud på den første rulletur, lige for at tjekke om alle delene nu er spændt ordenligt fast. Alt gik perfekt, cyklen kørte lydløst og gearing på 44/17 fungerede rigtig godt.

2 comments

  1. Hej,

    jeg har fundet delene på ebay.com, hos forhandleren wheelsandsprocket. Tror dog ikke de forhandler Origin-8 rammen længere, men mener at have set den hos andre ebay forretninger.

Comments are closed.