Kroppedal Grand Prix – 23. august 2014

Kroppedal GP

For andet år i træk arrangeres der løb for ryttere og cykler af stål på Kroppedal museum.

Kroppedal Grand Prix er løbet for dig der er vild med klassiske cykler, cykelsportens historie og måske selv har været en del af den. Vi lægger stor vægt på det sociale i arrangementet og der bliver masser af tid og mulighed for at få snakket med gamle venner.

Løbet går ad en rute på 33 km gennem det 1000 år gamle kulturlandskab ad veje, som er ganske ukendte for mange. En del af ruten foregår på grusveje, som kan være en udfordring for rytter og materiel. Ældste deltager på 80 år gennemførte løbet i fin stil i 2013.

Pris for deltagelse er 300 kr. Betingelse for deltagelse i løbet er at du stiller op på en cykel med stel af stål. (udstyret er der ingen betingelser for.)

Der skal køres efter færdselsloven på hele ruten og der annonceres ikke tider eller uddeles præmier for placeringer. Deltagerne skal rette sig efter anvisninger fra løbets arrangører på ruten.

Frokost:
Uden mad og drikke duer heltene ikke.

Der er buffet med lidt god ost, pølse m.m. efter løbet. Dertil får du et godt glas vin. Frokost og vin er inkl. i prisen. Hvis du ikke vil deltage i cykelløbet kan du købe frokost alene for kr. 150.

Mulighed for køb / salg / bytte:
Du er velkommen til at medbringe cykeldele og cykler du vil sælge eller bytte i begrænset omfang. Det skal dog være ældre racercykler af stål og ligeledes cykeludstyr fra tilsvarende racercykler. Du skal selv sørge for at medbringe et bord, tæppe e.l. til dine medbragte ting.

Løbet arrangeres af Kroppedal museum, Velopress og Henrik Seidenfaden. En del af evt. overskud fra løbet går til at støtte dansk cykelsport.

Program:
10.00 Indskrivning
11.00 Start 33 og 66 km.
12.30 Buffeten åbner
14.00 ”Velopress skønheds konkurrencen” starter
16.00 Tak for i dag og på gensyn i 2015

(forbehold for ændringer i programmet)

Tilmeld dig løbet her www.kroppedalgp.dk.