Den danske vintage kalender 2016

velopress

Dette års vintage kalender byder igen på mange fantastiske arrangementer godt fordelt på hele sæsonen. Hvis du kender til et eller er igang med at planlægge et event, så skriv endelig til os på info@velopress.dk.

Hjulspænding – medlemsaften 18.03

Lær at bygge dit eget hjul fra bunden!

Kom med til Velopress første Hands-On medlemsaften, hvor vi deler vores bedste evner inden for zen og kunsten at vedligeholde din vintage racer.

Peder Wille Lentz er en rutineret hjulbygger og han er indstillet på at være så pædagogisk og tålmodig som overhovedet muligt, når han lærer dig en begyndervenlig metode for hjulbyg.
Er du nysgerrig og omhyggelig KAN DU med denne metode bygge til noget nær perfektion.

www.facebook.com/hjulstrik

Cykelloppemarked

Hafnia Cykler & Velopess præsenterer: Årets sandsynligvis største Cykelloppemarked Part Deux! Foråret er på vej og du har fri, fordi det er 2. påskedag. Ingen bordreservation, medbring selv bord. Det er helt gratis og uforpligtende som sædvanligt!
Dato og tidspunkt 28/3 kl.11 – 17.

www.facebook.com/cykellopper

Gentlemen’s race 2016

Velo Pavé gentager succesen fra de sidste to år, og indbyder igen til Gentlemen’s race. En dag og et løb for cykler og ryttere af stål.
Velo Pavé vil samtidig fejre 3 års fødselsdag. Traditionen tro hyldes fortidens helte med “Gentlemen’s Race”, der med udgangspunkt i interessen for retro-cykler, omfavner sportens oprindelighed med cykelløb på landevej, pavéer og grus igennem et smukt nordsjællandsk landskab med start og mål hos Velo Pavé i Farum. Afholdes den første søndag i april 2016 (03.04.16)

www.velo-pave.dk/gentlemens-race

Kullentur 2016

VELOPRESS drager som sædvanligt til KULLEN Pinsemandag – iår den 16.maj. Vi møde kl 10 ved færgen og møder vores Svenske brødre/søstre. Vi cykler i to hold mod Kullen, hvor de sande mestre skal kåres på den onde Kullaberg etape (alle plejer at komme op). Ved Fyrserveringen får vi en burger og en blå Pripps- prisen er 120 danske spæn som man på forhånd indbetaler på 26160003. Ses vi – det tror jeg nok vi gør.

www.facebook.com/kullentur

Molteni Sprinten

MOLTENI SPRINTEN er en sprint, der trækker søm ud.
Et anderledes cykelløbs-arrangement – både for sjov og alvor. Åben for alle typer cykler. Afholdes den 16. juni kl. 16.00.

https://www.facebook.com/moltenisprinten

BANANI klassikerløbet 2016

Klassisk stål fra Vigerslev Alle flokkes ingen den 19. juni i det smukke kuperede landskab ved Tisvilde, når BANANI klassikerløbet køres for 3. gang.

www.facebook.com/Banani-klassiker

Copenhagen Classico køres d. 19 juni 2016 kl. 11. Vi har åbnet for tilmedling -i rigtig god tid vel nogle vel mene. Men under alle omstændigheder kan du allerede du tilmelde dig Copenhagen Classico 2016. Ruten er uændret ift. løbene i 2014 og 2015

www.copenhagenclassico.dk/merchandise

Kroppedal Grand Prix 2016

En ægte vintage klassiker på dansk grund. Den 20. august skal der for 4. gang trædes op af den modbydlig hårde opløbsstrækning til Kroppedal Museum, der kan tage pusten fra selv den mest stålsatte vintage cyklist.

www.facebook.com/Kroppedal-Grand-Prix

Campionato Velopress di Cronometro Individuale 2016

Mesterskaberne i den klassiske disciplin tidskørsel, har fået fastsat en dato – den 17. september. Køres stadig i de smukke omgivelser ved Jystrup, Valsølille og Skjoldnæsholm, men er ruten ændret så den sætter endnu større krav til de fremmødte chrono specialister. Følg med på vores facebook side for løbende opdateringer.

www.facebook.com/CVCI-Campionato-Velopress