Cykelmekka i Ragnhildgade

CykelloppemarkedDer afholdes cykelloppemarked i samarbejde med et stort udvalg af aktører indenfor cykelverdenen v. Buddha Bikes i Ragnhildgade 1. Der vil være grill, fest og loppemarked samt et udvalg af cykel-relaterede oplevelser, som alle er velkomne til at prøve.

Arrangementet er stablet på benene i samarbejde med Stefansgade Cykelloppemarked, Cyklistforbundet ungdomsafdeling, Sygklister, BUSTER Filmfestival og mange andre.

Der vil være rig mulighed for at købe forfriskninger hos bl.a Appelsincyklen, maté maté og de Københavnske Cykelbude, hvis overskud går til afholdelsen af European Cycling Messenger Championship i København i 2016. Hvis vejret er til det bliver der også tænd op i grillen til dem som har lyst til at medbringe egen mad. Der vil være både Halal- og vegetargrill. Den Cyklende Tacobiks kommer også forbi med sine lækkerier.

På selve loppemarked vil man kunne finde et stort udvalg af brugte cykeldele og have mulighed for at prøve kræfter med discipliner som Goldsprint og Alleycat. For de yngste cyklister arrangerer BUSTER Filmfestival et område med konkurrencer og cykelsjov i børnehøjde.

Initiativtageren er Buddha Bikes, et nyt cykelværksted der giver både cykler og mennesker en ny chance. De brugte cykler, der er blevet efterladt på gader og stræder, bliver afhentet af politiet og videregivet til Buddha Bikes som giver dem nyt liv og nye ejere, og det sker bl.a ved hjælp af udsatte unge der uddannes som cykelmekanikere på værkstedet. Genbrug er et nøgleord hos Buddha Bikes og for at fejre dette, afholder Buddha Bikes i samarbejde med et bredt udvalg af aktører indenfor cykelverdenen i København, et stort cykelloppemarked.

Læs mere om eventet og tilmeld dig via facebook: Facebook.com/loppemarked

Praktisk info
Hvornår: Lørdag d. 5. september fra klokken 12.00
Hvor: v. Buddha Bikes i Ragnhildgade 1, 2100 København Ø