Cykelholdere, vægbeslag, kroge og stativer

Efterår og vinter står for døren, og vejret indbyder ikke længere til lange ture på sommerlågen. Det er tid til at få den indendørs, og skille den ad og klargøre den til næste års ture. Hvis du er så heldig at have plads til den indendørs eller på værksted, er det altid rart at have en holder, så cyklen ikke vælter rundt og bliver ridset. Disse holdere giver dig mulighed for at hænge cyklen op på en væg eller bare som støtte når den skal vaskes og ordnes. Her er et lille udvalg af hvad der findes på markedet af cykelholdere, stativer og kroge.

Bike Hand er egenligt udviklet med henblik på udstillings brug, men kan helt sikkert også have funktion som cykelholder i hjemmet. Dog mangler der noget stabilitet til forhjulet, hvis den skal bruges som arbejdsstand. Bike Hand koster kun 145 kroner og er en god investering.

Som alternativ er der også denne Gist udstillingsholder. Den fikserer cyklen på begge sider af bagakslen og virker rimelig stabil. Den er knapt så tung som Bike Hand og koster også kun 129 kroner hos Cykelpartner.

Vil du have cyklen op på væggen og hænge, har du flere valgmuligheder. Bike support 4 tilbyder en holder der kan slås op, når den ikke er i brug. Derudover er den monteret i en afstand af 30 cm fra væggen, og giver derved plads til pedalarmen på indersiden. Den kan klare en vægt på op til 20 kg og er ret let at montere. Holderen koster 99 kroner, og kan købes her Cykelpartner.

Besøg Cykelpartner‘s hjemmeside hvis du vil se resten af udvalget at beslag, kroge og holdere.