Create Free Style

Create er nok Danmarks mest solgte single speed racer når man udelukkende ser på 2010. Succesen skyldes blandt andet den lave pris og kan fås i et utal af farvesammensætninger. Om den kvalitetsmæssigt lever op til forventninger ved jeg ikke, der kan jeg kun referere til vores brugerdatabase, Create test.

Create Freestyle er en ny fætter i model programmet, der er opbygget med en mere kompakt geometri og med brede dæk, BMX pedaler, styr og frempind, lægger den op til mere alsidig kørsel fremfor byrace.

Specs:
Stel: Hi-ten stål med bane drop outs
Forgaffel: Create BMX/freestyle
Styr: Promax aluminium freestyle med rise
Hjul: 700c x 32 Aluminium Aero med høj flange, 30 mm dyb fælg
Dæk: 700 x 32C Kenda Freestyle dæk
Kranksæt: 165 mm aluminium, 44T
Headset: Promax freestyle
Nav: Flip flop aluminiumsnav med fast eller friløbskrans, 16T
Pedaler: Wellgo platform pedaler
Bremser: Cstar 2 fingre aluminiums greb og klør
Saddelpind: 250 mm x 25,4 aluminium micro adjust
Vægt: 11,8 kg
Størrelser Fås kun i 55 cm

Cyklen kan købes på cykelbanditten.dk for 3400 kr.

4 comments

  1. Det er den værste cykel du kan købe for penge. Den ruster, den punktere hele tiden, bremser holder op med at virke, den skaller af i malingen, og hvis du køber den hos cykelbanditten bliver du også skidt i munden.

    Hilsen Daniel

  2. Kunne ikke være mere enig med Saniel. Jeg har skulle reparere nogle stykker, men efter eg har gjort det, nægter jeg fremover… Det er det arveste skammel og synd for de mennesker der bruger vanvittige 3500,- dkr på noget der er ca 500 værd!

  3. Jeg oplever ofte at folk som køber en deres første singlespeed racer som f.eks create hurtigt bliver led og ked af den og derefter henvender sig til mig for at prøve “den ægte vare”. Satser stærlt på at det blot er en forbigående dille med disse “Thansen” cykler…

Comments are closed.