Tommys hvide Del Pasado fixed gear

Jeg byggede i vinters min første fixie. Jeg valgte efter laaaaaang tids søgen på nettet et bestille delene hos Bells Bike shop i Philladelphia, USA. Dette er en butik der kan skaffe ALT, og de har klart de bedste priser.

Cyklen har kostede mig ca. 5000 kr. eks dansk moms og afgifter (hvilket jeg også slap meget billigt igennem :)) Jeg mener selv at jeg har samlet mig en unik og smuk cykel, som er fantastisk at køre på samt virkelig får folk til at vende hovedet. Cyklen er samlet af dele fra forskellige producenter, dog primært Origin8 samt soma.

Komplet liste:

Stel: stål..White-50cm (52.5) Origin8 Del Pasado Track Frameset
Forgaffel:Stål..White-50cm (52.5) Origin8 Del Pasado Track Frameset
Bremser: Gold Dia-Compe BRS-101
Dæk: White/700×28 Vittoria Randonneur
Hjul: Purple Ano Weinmann Pegasus Rim 700c Non-Machined
Sapim Leader Spoke WHITE
Gold-Front Soma Somax Track Hub
Gold-Rear Fix/Free Soma Somax Track Hub
Gear:;o) 16T x 1/8” Shimano Dura-Ace Track Cog BLACK
Styr: Ano Purple-40cm Origin8 Bullhorn Handlebar
gold Deda Handlebar Tape
Saddel: Gold Soma Ensho GLITTER Saddle

Ekstra udstyr: Purple-165mm Origin8 Track Crankset
Gold KMC Z410 Chain
WHITE-SILVER NJ5 Dromo Track Pedals
White S/M Soma Oppy X Toe Clips
White NJ5 Leather Single Toe Straps
White Sunlite Top Mount Cross Levers

3 comments

Comments are closed.