Test: One Glass – vin på nye flasker

Øl, vin og spiritus hører – i hvert fald historisk – til de anvendte forfriskninger, når der køres cykelløb.

På velopress.dk hylder vi de klassiske dyder, og det er måske derfor, det lille importfirma med sans for småskæve og anderledes (kvalitets)produkter, The Good Karma Company, har bedt os teste seneste skud på stammen: En handy papbeholder med form som en flaske og indeholdende, hvad der svarer til et glas vin.

Med på farten
‘Flaskerne’ er lette at have med på tur. I buksen, om man ønsker at være diskret. Eller som Velopress testede: Bag på sadlen fæstnet med en tåklipsrem, i flaskeholderen (her er det i fordel at medbringe to, så de sidder i spænd), eller i trøjens baglomme.

Aftentur til Damhussøen
One Glass fås i to udgaver, en rød og hvid. Lavet på druesorterne Cabernet Sauvignon og Pinot Grigio. Vinen blev ikke testet i konkurrence, men som del af en aftentur rundt om Damhussøen, hvor sønnike på 10 år gjorde anmelderen selskab (han drak sodavand).

I dagens anledning blev indholdet hældt på glas – hvilken vist også er meningen – og begge typer viste sig sympatiske. Velsmagende hverdagsvin med den fylde og smag, der forventes af italiensk vin. Den hvide indeholder en vis sødme, så her anbefales det, at den køles ned hjemmefra.

Mere af det gode
Med sine 100 ml holder One Glass, hvad den lover. Et glas. Ikke mere.

Prisen i handel har The Good Karma Company oplyst til cirka 24 kroner, så bænket ved vandet i solnedgang, og i godt selskab, ku’ man fristes til mere end en enkelt. Så med mindre der blot er brug for en hurtig opkvikker i feltet, anbefaler Velopress, at der medbringes flere One Glass på cykelturen.

Skrevet af nikolai@velopress.dk

One Glass Wine:
Farver Rød eller hvid
Pris i handel ca. 24 kroner
Info God hverdagsvin i portionspakning (100 ml)
www thegoodkarmacompany.dk
Vurdering

2 comments

  1. Når man køber en vare, som denne i en forholdsvis lille mængde, må man regne med at betale lidt ekstra. Eks., en dåsecola på 33cl koster ca. 10 kroner, hvilket giver godt 60 kroner for 2 liter.

Comments are closed.