Super fixed gear ebay forretning – Bike Bell Shop

Ebay.com er fyldt med gode fixed gear butikker, der har et udvalg af dele, der ikke er muligt at købe i EU. Hos Bell bike shop har de et kæmpe lager af rigtig cool udstyr i alle prisklasser. Her kan du se hvilke muligheder du har i farvekombinationer af dele, både med turbo lime grønne og orange, til klassiske sorte og bronzefarvede.

Blandt de mest kendte hjulmærker er; Velocity hjulsæt i alle afskygninger, H+Son fælge, Aerospoke, Alex og Origin-8. De fører også Siguno, Sram, Pake, FSA og Origin-8 kranksæt til priser fra 400 kroner. Deres udvalg af sadler er helt i top, de har næsten alle tænklige top mærker fra klassiske Brooks, Selle San Marco Concor Supercorsa i 5 farver til Soma Ensho Glitter. Bell Bike Shop er hel klart et besøg værd, dog skal du lige tage i betragtning at forretningen er amerikansk registreret og det betyder told, moms og lidt højere fragt omkostninger. Tjek denne artikel; Guide til import af cykler.

Besøg forretningen her: http://stores.ebay.com/bellsbikeshop

4 comments

  1. I am really enjoying the theme/design of your
    web site. Do you ever run into any web browser compatibility problems?
    A small number of my blog visitors have complained about my site not operating correctly in Explorer but looks great in Chrome.
    Do you have any suggestions to help fix this problem?

Comments are closed.