Solgt: Klassisk Colnago Sport str. 55 cm

Flot vintage COlnago Sport i perlemor hvid fra slutningen af 70erne. Cyklen er i god stand uden buler, dog med de skrammer som man kan forvente af en cykel på 30 år. Rammen blev indroduceret som low end, men på trods af det har den masser af flotte detajler omkring muffer og Campagnolo rear drop outs.

– Ramme, Colnago Sport 55×55 cm c-c, forgaffel med krom krone.
– Campagnolo Record fittings
– Campagnolo Record panto Poretti sadelpind
– Campagnolo GS forskifter
– Campagnolo GS bagskifter
– Campagnolo GS skrårørsskiftere
– 3ttt ruskind sadel
– 3ttt frempind gran Prix
– 3ttt styr
– NOS Cambio Rino pedaler
– Zeus Competition drilled kranksæt
– FIR Evoluzione fælge med Ofmega bagnav og C-Record bagnav – nye COntinental GP Force dæk
– Weinmann Type 500 bremser

Pris: 3500 kroner.

11 comments

 1. Hej. Jeg er meget interesseret i at købe din cykel. Min sidste stålramme (Columbus) var dog en størrelse 57 midt-midt…. Men mon ikke jeg Kan knibes i en 54
  Er gammel cykelrytter, og vil gerne i gang med “vintage cykling”.
  Kan man finde klamper til tåklips og montere disse på moderne sko?
  Mvh Per Hansen.
  Vejle

 2. Hej

  Det kan godt være den bliver en anelse for lille, hvor høj er du? Du kan godt få de gamle cykelsko på ebay til rimelige priser, men det er oftes størrelserne fra 40,41,42. Er ikke sikker på klamperne passer på de moderne sko. Har du mulighed for at prøvekøre den?

  Mvh
  Jacob

 3. Hej Jacob,
  Jeg er 183 cm. Skridtlængde ca 80 – sååeen cirka. Jeg bor i Vejle.
  Hvor i landet befinder du dig?
  mvh
  Per

 4. Hej Per

  Cyklen står op Østerbro, det burde jeg nok have nævnt i annoncen. Er den er for lille, er selv 183 og den er et par cm i underkanten til mig.

  Jacob.

 5. Har dog en anden Colnago Super som ikke er færdig bygget i 57 cm, med fuld Campagnolo Nuovo og Super Record som helt sikkert ville passe.

 6. Den lyder interessandt. Har du billeder af rammen mv.? Og hvad er din pris? Hvilken farve? Hvad taler vi af årgang – sådan cirka. Det er vel ikke en original, dvs født med det udstyr? Men udstyret svarer til rammens alder? Det skal helst være en cykel fra 70’erne / starten af firserne, dvs uden integrerede kabler og med tåklips – sådan helt igennem klassisk / vintage.
  Når jeg kigger mig omkring på denne fine webside, da kan jeg altså godt fortryde alle de cykler jeg har solgt i tidens løb – herunder de gamle stålrammer/cykler jeg har skilt mig af med.
  Når du har den færdig kan jeg jo smutte til KBH.
  mvh
  Per

 7. Jeg kan sende dig billeder imorgen. Rammen er desværre blevet omlakret i grå metal, men jeg har nye decals svarende til alderen på rammen (slut 70erne). Gruppe er tidsvarende, hele cyklen bliver opsat som original udvendige kabler, tåklips, dog omlakeret. Prisen bliver lidt over den hvide Colnago, men udstyret bliver tilsvarende meget bedre.

  -Jacob

 8. Hej Jacob, fik du solgt den cykel – og hvad med den anden du nævner, denlød også fin? Jeg kommer gerne og prøver hvis den ikke er solgt. VH Oleg

 9. Ja, den er røget for længst. Glemte at slette annoncen. Den anden er undervejs, mangler stadig at blive monteret med udstyr. Tror den bliver færdig i løbet af marts måned.

  Vh
  Jacob

 10. Omkring 4k – jeg sætter det på siden når den er klar. Får lidt tid i næste uge til at arbejde på den.
  – Jacob

Comments are closed.