Solgt: Dancelli italiensk vintage racercykel

Super fed meltalrød italiensk vintage racercykel størrelse 56cm, i top stand med krom forgaffel og bagstel. Cyklen som ny uden tegn på slidtage eller brug, og har massr af rigtig flotte malede deltaljer.

 • Ramme: Dancelli Eteri tubi
 • Udstyr: Fuld Gipiemme Crono Sport gruppe 6 speed
 • Sadel: 3ttt læder
 • Frempind: 3ttt
 • Styr: 3ttt
 • Hjulsæt: Ambrosio Montreal med Wolber lukkede ringe

Pris 3400 kroner

4 comments

 1. HEY ! Jeg er meget interesseret! Har dog bare ikke pengene i øjeblikket, men det har jeg inde for 2 måneder.
  Kan den holdes så længe??

  VH
  Sebastian Østgaard

 2. Hvis der ikke er nogen interesserede købere i mellem tiden kan jeg godt holde den. Ellers kan det være jeg kan finde en tilsvarende cykel når det bliver aktuelt.

  Vh
  Jacob

 3. Hej,

  jeg er i besiddelse af en herlig ramme, som jeg proever at bestemme identiteten paa. Der er blot et kendetegn, en trekant i toppen af forgaflen, hvilket er identisk med Dancelli’s trekant, ellers er der intet id paa cyklen.
  Der er ikke et stort D i toppen AF forgaflen, men blot trekanten.
  Jeg har Pinarello, men denne er meget tungere og slet ikke saa levende som denne herlige ramme. Har du nogen ide om det kan vaere en Dancelli?

  Jeg soeger det for at kunne finde yderligere en cykel i en anden str.

  Mvh

  Carsten

 4. Hej Carsten

  Du kan lægge billeder ind på vores facebook side (www.facebook.com/velopress.dk) eller send billeder til mig på webmaster@velopress.dk, så er der helt sikkert nogen der kan identificerer cyklen for dig.

  Mvh
  Jacob

Comments are closed.