Post Danmark Rundt: 5. etape den 6. august, Helsingør (enkeltstart), 13,2 km

Sasha Modolo fra CSF Colnago holdet vandt foran et samlet felt, sin 2. etape af dette års tour foran Jure Kocjan, Team Type 1 – Sanof og Daniele Bennati, Leopard-Trek. Etapen var præget af et lille udbrud, hvor Martin Mortensen Leopard-Trek holdt til ganske kort før mål, men måtte se sig hentet af et stærkt jagtende felt med Rabobank i spidsen.

Resultatet af 4. etape:
1. Sacha Modolo (Ita-Cog)
2. Jure Kocjan (Slo-Tt1) s.t.
3. Daniele Bennati (Ita-Leo) s.t.

Samlet stilling efter 4 etape:
1. Simon Gerrans, Team Sky
2. Daniele Bennati, Leopard-Trek +0.04
3. Matti Breschel, Rabobank +0.04
4. Michael Mørkøv, Saxo Bank-Sungard +0.09

Enkeltstarten bliver endnu engang det afgørende element for kampen om sejren af løbet. Rytterne i toppen af klassementet ligger utrolig tæt, og på trods af en distance på kun 13,2 km, vil tourens vinder helt sikkert stå øverst på podiet i aften.

Enkeltstarten køres for anden gang, med start og mål i Helsingør. Opløbet er med Kronborg i baggrunden. Rytterne starter i Allegade, og fortsætter ud langs kysten ad Nordre Strandvej igennem Hellebæk og til Ålsgårde. I Ålsgårde er der vendepunkt efter 6,8 km. og så går ruten retur ad Nordre Strandvej tilbage til Kronborg hvor der er opløb på Havnegade ved parkeringspladsen. Er der tvivl om hvem, der vinder sammenlagt inden enkeltstarten, vil de 14,2 km. sætte tingene på plads.

Første rytter sendes af sted ca. kl.18.15 i Allegade ved Kronborgvej.
Sidste rytter i mål kl. ca. 20.40 i Havnegade ved P-pladsen.
Rute: Helsingør – Hellebæk – Ålsgårde – Hellebæk – Helsingør.

Følg løbet live og se de nyeste opdateringer på løbets officielle hjemmeside www.postdanmarkrundt.dk.