Piedro e Bartolo – to hollandske cykelentusiaster

Tjek alle deres specielle vintage cykler her.

Piedro e Bartolo aka Peter og Bart er to Hollandske cykelentusiaster med et bankende hjerte for datidens klassiske stålcykler. Deres fascination af cyklerne fra 70ernes, 80ernes og start 90erne, ligger dybt. Dengang byggede man cykler med hjertet, man gik meget op i cyklernes udseende og klassiske navne som Colnago, Merckx, Gazelle, Faggin, Zullo, RIH, Moser og Pinarello bliver idag betragtet som noget af det ypperligste indenfor cykeldesign.

Colner: Fine detajler på mufferne og kronen på forgaflen

Piedrobartolo.com finder cykler i cykelmekkaet Flanderen, Holland og Frankrig, som de restaurerer med stor loyalitet til de originale udgaver. Når de er på jagt efter nye cykler er det hovedsageligt rammer bygget i columbus og Reynolds rør, hvilket er et kvalitetsstempel på datidens stålrammer.

Deres interesse ligger kun i stålrammer og det ses da også tydeligt på deres udvalg af cykler. Prisen for cyklerne ligger mellem 250 til 800 euro inklusiv world wide fragt, og  den flotte Colner fra 1983, med columbus rør og Shimano Dura Ace/600 Ultegra kan du købe til cirka samme pris, som total gennemført Centurion Basic 1 gear med friløb.. hmmm!

Find mere information om de fantastiske cykler på www.piedrobartolo.com

One comment

Comments are closed.