Løb: Criterium Charlottenlund 2012

Nu har du mulighed for at afprøve dine færdigheder som cykelrytter i et vaskeægte væddeløb, når der i den 17. juni kl. 9.30 køres Criterium Charlottenlund. Løbet køres på en udfordrende 11,3 km rundstrækning, der skal rundes 7  gange i alt 79,8 kilometer.

Ruten byder straks op til dans med et kuperet og udfordrende stykke til Klampenborgvej, hvor man får et glimt af Dyrehaven på den lyn hurtige og teknisk krævende nedkørsel mod Strandvejen og Øresund. Herfra går ruten til højre ind på Jærgersborg Allé, der både har skov, stigning og bykørsel, i ægte Belgier stil.

Det er en oplagt mulighed for cykelnørden, at køre et anderledes mere konkurrencepræget motionløb end tidligere, da det rent teknisk er meget mere krævende at køre på en lille rundstrækning med mange sving. Disse faktorer vil sætte krav til rytteren, da der desuden køres i felt, når løbet gives frit de sidste 5 omgange. Tempoet vil blive højt, og man vil få en fantastisk oplevelse af at blive drevet med når farten skrues op i front at gruppen.

Få mere information om ruten, starttidpunkt og sted samt tilmelding på www.euroman.dk/sport/cykellob.

2 comments

  1. Jeg er der iført en Moltenitrøje og en blå Colnago eller en lilla Battaglin ;o)

  2. Det bliver et fantastisk syn! Tror helt sikkert du vil vise den gamle hårdløse ged, med et massivt tråd og vildskab når chancen byder dig 🙂

Comments are closed.