Forårsrul – årets første tur

I ren eufori over forårets bratte ankomst med sol og varme, måtte jeg bare ud og lufte rammen og mærke vinden. Jeg blev dog endnu engang overrasket over at min form ikke er blevet synderlig bedre af 5 måneders inaktivitet. Benene ville ikke som viljen, og selv små rynker i landskabet virkede som mindre bjerge. Alt dette blev dog overskygget af glæden over at mærke hvor godt Pina’en rullede, og den billedskønne udsigt over Kattegat langs Strandvejen.

Højdepunktet på turen var dog et næsten nostalgisk gensyn med årets første “kort bukse rytter”. En varmblodet motionist, der trodser et cifrerede plus grader for at vise ben så hvide, at man burde undgå at se direkte på dem, uden de rette forholds regler. Dette moment var helt og aldeles fantastisk – respekt herfra!

Jeg måtte undervejs fortære en Mars Kingsize og en halv liter Cola efter en mindre krise.

Fællesrul søndag den 11. marts! Kom frisk, vi kører en lille tur på ca. 55 km – hvis der er stemning og vejret tillader det. Udgangspunktet er Heino på Østerbrogade – mødetidspunkt kl. 11. Skriv en kommentar i feltet herunder hvis i er på.

3 comments

  1. Du er meget velkommen!

    Prøver at arrangere en cykeltur meget snart, så hold øje med siden. Turen idag var rigtig hyggelig, godt vejr og humør. Det blev dog kun til godt 50 km, men ruten bød også på en god mængde bakker.

    Mvh – Jacob

Comments are closed.