Fixiecykler.dk – fixed gear specialister

Leder du efter en god dansk online cykelforretning, der handler med fixed gear udstyr og cykler er fixiecykler.dk et godt sted at starte. De har efterhånden fået et ganske stort udvalg af dele fra kendte producenter som BLB, Leader, SE Bikes, Halo, Dia Compe, Cinelli, Velocity m. fl.

Priserne er ganske fair, i den billige ende kan du for eksempel få en komplet ny Maurice Hi-Ten single speed  fra 2.599 kroner, og i den dyre ende finder du en håndbygget trick cykel fra BLB til 8.499 kroner.

FixieCykler.dk har fysiske lokaler på Heimdalsgade 6B, st. tv på Nørrebro i København, og her kan du efter aftale kigge forbi, og se udvalget i showroomet og evt. prøvekøre en af deres mange cykler. På fixiecykler.dk’s hjemmeside kan du også finde eksempler på værkstedspriser, leveringstider og fragtpriser.

7 comments

 1. jeg prøver nu for 2den uge i træk at komme i kontakt med personen bag dene butik, der er som forsvundet fra jordens overflade. han har modtaget 700 kr fra mig, butikken er lukket, telefonnummeret lukket, og jeg bliver mere og mere urolig. vil fraråde at handle i denne webshop indtil videre.

 2. Hej Tue,

  tak for advarslen…er ked af du har penge i klemme hos dem. Det lyder lidt mistænkeligt de ikke svarer på deres mail og telefon.

  Mvh
  Jacob

 3. Du er ikke den eneste der sidder med penge i klemme, har købt noget fra denne webshop den 5/4-2011, og har rykket for mine ting alt for mange gange, for så endelig at få lavet en aftale som så ikke blev overholdt, ja tog til nørrebro og ventede 30 min ude foran “butikken”, som er totalt forladt. Find en anden side at købe fra.

 4. Cool, tak for responsen.

  Håber flere vil følge jeres eksempel og fortælle om deres erfaringer, så det kan forhindre andre i at bruge sitet.

  Mvh
  Jacob

  P.S, Har skrevet til Fixiecykler ang. emnet, venter på svar..

 5. Jeg har også bestilt og betalt varer den 31/5 og modtog ordrebekræftelse og senere en leveringsdato men intet er kommet. Har skrevet til dem utallige gange uden held.
  Fik pludselig besked om at der var midlertidigt lukket pga. sygdom men jeg har ikke fået mine godt 1800 kr. retur som jeg har betalt til deres bankkonto.
  Hvis det lykkedes for nogle at få kontakt med fixiecykler.dk så lad mig det vide.

 6. Har mailet 2 gange sidste uge med spørgsmål om cykel og udstyr, men da de ikke svarede, turde jeg ikke bestille vare derfra. Mistænkeligt at man ikke kan komme i kontakt med ejer/ansatte..

Comments are closed.