Find din vintage cykeltrøje midt i København

Episode

Der findes mange små oaser rundt om i landet, der ved første øjekast ikke øjner af meget. I Larsbjørnsstræde, ligger en lille vintagetøj forretning “EPISODE”, der mest af alt minder om en tidslomme, hvor 80erne og 90erne er i højsædet.

Udvalget er mest hverdagstøj i alle afskygninger. Men på første sal hænger der, i bedste væddeløberstil, godt 20-30 cykeltrøjer i varierende størrelser og materiale – enhver vintagenørds drøm. Udvalget spænder bredt – lige fra mindre kendte tyske klubhold fra 80erne til portugisiske uld trøjer med sparsomt minimalistisk design fra 60erne. Og i modsætning til spraglede 90er jerseys, er de ikke sået til med reklamer for forsikringsselskaber eller store supermarkedskæder.

Personalet er meget hjælpsomme, og kan blandt andet fortælle, at der hver uge kommer nye modeller på bøjlerne. Så ingen grund til panik, hvis drømmetrøjen ikke er til at finde. Det eneste problem, vi på Velopress kan se at det skaber, er den alt overskyggende trang til at købe en ny cykel, der matcher den nyindkøbte trøje. EPISODE, Larsbjørnsstræde 8, København K.

Pris 110 kroner for bomuld // 180 kroner for uld.