Få styr på vægten – 4 digitale cykelvægte

Få styr på vægten af din cykel og udstyr med en digital cykelvægt. Jeg har fundet 4 forskellige typer vægte – 3 med med kroge der gør det lettere at veje din cykel og en mindre bordvægt til dit udstyr.

Ultimate Feedback Alpine Digital

Ultimate Feedback Alpine Digital vægt kan købes hos Chainreactioncycles til 63,82 pund ~ 560 kroner. Vægten kan klare optil 55 pund med en nøjagtighed på 5 procent.

Park Tool digital cykelvægt kan blandt andet købes hos Cykelgear.dk, og koster 499 kroner uden fragt. Vægten har mulighed for vægophæng og en krog med silikone der skåner cyklens lakering.

ProScale Versa Haning lommevægt er den mest avancerede, med masser af funktioner og en maksimal belastning på 35 kg. Den er dog ikke udviklet til cykler, men egner sig dog fint til formålet. Prisen er 428 kroner, og den kan købes hos Digitalvaegten.dk.

Sidste vægt er fra Alpine og er en bordvægt med metalplade der egner sig perfekt til vejning af cykeldele. Den kan klare vægt på optil 3 kg med en præcision nedtil 1 gram. Den koster 53,18 pund ~480 kroner hos Chainreactioncycles.

4 comments

  1. Gå i en lystfisker forretning. De har fiske vægte (med krog) 0-20kg, 10g nøjagtighed for 199,- ikke udviklet til formålet, men virker perfekt (og er både stød og vandtæt)

Comments are closed.