Danmark har fået et nyt cykelmærke – og det ligner ikke de andre

Hey

Hvad får man, når man sætter en forhenværende professionel cykelrytter med indgående kendskab til cyklers geometri og design og med klare holdninger til, hvad der adskiller en unik cykel fra en middelmådig cykel – til at konstruere en helt ny hverdagscykel til danskerne?

Svaret er Hey – og nu er cyklen klar til at indtage de danske cykelstier. Forinden er gået et langt forarbejde, hvor manden bag designet, Bjarke Schmidt Nielsen, har insisteret på at få tre ting til at gå op i en højere enhed:

“Hey-cyklen forener tre egenskaber, der har været hele drivkraften i arbejdet med designet: Enkelthed, kvalitet og passion. For mig betyder det for det første et stilrent, nordisk design. For det andet unikke køreegenskaber og en kompromisløs kvalitet, der kan mærkes af brugeren. For det tredje kærlighed til cykelkultur, sans for detaljer, små overraskelser. Det er en cykel, der skal opleves. En cykel, der ikke ligner de andre. Og det er en cykel med personlighed. Ganske ligesom de mennesker, der kommer til at køre på de modeller, vi har udviklet.”

Hey-cyklen fås i både herre- og damemodeller og i flere forskellige farver og geartyper: Den populære indvendige 7-gearsversion med rullebremser for og bag, en udvendig 8-gearet med skivebremser og den minimalistiske Hey Copenhagen, der med ét gear er som skabt til storbyens cykelliv.

Sortimentet bliver løbende udvidet og kan ses på www.heycycle.dk.

For yderligere information, kontakt Bjarke Schmidt Nielsen på telefon 52501900 eller mail bni@heycycle.dk.