Bikester.dk – ny online cykelforretning

Nu er der mulighed for endnu mere fantastik online shopping, når cykelshoppen Bikester.dk snart slår de virtuelle dørene op.

Hjemmesiden byder på cykler til hele familien, uanset om det gælder touring cykler til de hyggelige weekendture eller seriøse racere til de lange træningspas. Det er blandt andet kvalitetsmærker, som BMC, CUBE og Kona ud finder på hylderne. Faktisk kan du vælge mellem mere end 600 mærker! Du kan også finde alt i udstyr og tilbehør på siden, lige fra cykelhjelme til børnene, rygsække til skovturen eller navigationsudstyr, der vil hjælpe sikkert rundt på nye spændende cykelruter.

Der er altid et godt tilbud at finde på Bikester.dk. Under ”Outlet” finder du nye og spændende tilbud. Her kan du gøre et kup, hvad enten du er på udkig efter cykler eller tilbehør.

Er du nybegynder inden for cykelsporten, eller er det første gang, du køber cykel på nettet, kan du hente vejledning fra virtuelle produktrådgivere, så du får den rette cykel til dit behov. Desuden kan du få hjælp fra Bikester.dk’s medarbejdere, der har mange års erfaring fra cykelbranchen, og et indgående kendskab til produkterne udbud på siden.

Skynd sig ind på Bikester.dk, og se hvad de kan tilbyde dig.