For folk med passion for vintage cykling…
onsdag, den 16. januar 2019

Arkiver

VP Vintage Tour 2014

Gran vintage tour

I anledningen af det brede udvalg af vintage cykelløb i 2014, har vi oprettet VP Vintage Tour 2014. Deltagerne i løbene kan optjene point til en samlet pointstatistik. Reglerne er meget simple – man får 1 point pr. løb man gennemfører. Advokatfirmaet Marker sponsorerer en præstigefyldt pokal, samt en Velopress cykeltrøje til den, der har gennemført flest af årets vintage løb. Desuden arbejder vi på at finde spændende lodtrækningspræmier blandt de deltagende.

Oversigt over de 6 pointgivende løb:

Gentlemen6. April Gentlemen’s Race – 52 km. hvoraf 90% foregår på snoede asfaltveje, resten på skov og markveje – en forårsklassiker er født. Vi cykler fra Farum Hovedgade 83 kl. 9,30, men der mulighed for at tanke en kop mocca allerede fra kl. 9.00. Så er der også tid til at sparke lidt dæk og fortælle historier, om de perler vi cykler på. Der er en stift, når vi kommer tilbage, skulle vi ha fået lidt støv i halsen.

 

Knuds31. Maj Knud’s Klassik – Et cykelløb for stål og alu cykler fra før år 2000. Løbet ~ er et motionsløb og det gælder ikke om at komme først, men om at være sammen med andre med den samme passion for klassiske cykler. Ruten ~ foregår i det sydlige Århus og omegn. Man vil blive udfordret på gode bakker og skal forvente grusstykker. Ruten er 32 km + evt en 2. omgang på 25 km.

 

 

2014 BANANI Klassiker løbet FB 180x180 COVER FOTO21. Juni: Banani Klassiker Løbet – Løbet køres på en ca 30 km klassisk og afmærket rute der består af både landeveje og af grusveje i det smukke og kuperede landskab omkring Arresø og i de skovklædte bakker i Tisvilde Hegn. Tisvilde Højskole er klassikerløbets start og mål. Det tidligere badehotel danner en perfekt ramme om løbet.

 

 

Copenhagen Classico22. Juni: Copenhagen Classio – Copenhagen Classico er et cykelløb, hvor det handler om at have en fantastisk dag i godt selskab og med god mad og drikke. Fra startområdet ved Onkel Dannys Plads ruller vi til Recycles butik på Dybbølsgade, hvor den officielle start vil gå. Herfra bliver feltet eskorteret rundt i samlet flok på den ca. 25km. lange rute i København.

 

 

Kroppedal Grand Prix23. August: Kroppedal Grand Prix – Kroppedal Grand Prix er løbet for dig der er vild med klassiske cykler, cykelsportens historie og måske selv har været en del af den. Løbet går ad en rute på 33 km gennem det 1000 år gamle kulturlandskab ad veje, som er ganske ukendte for mange. En del af ruten foregår på grusveje, som kan være en udfordring for rytter og materiel.

 

Vejle Ådal13. September: Grand Prix Vejle Ådal – Grand Prix Vejle Ådal er et vintage-cykelløb på godt 61 km i det enestående landskab omkring Vejle Ådal, som byder på en unik natur og et formidabelt cykelterræn.  Små landeveje, som mange steder går over i grusveje, snor sig gennem det bakkede landskab, hvor historien slå de helt store vingeslag.

 

 

Se hele løbskalenderen her: www.velopress.dk/stålræs

Du skal tilmelde dig her på siden, for at deltage i konkurrencen om præmierne. Skriv navn, emil, hvilken cykel(er) du kører på og hvilket hold du repræsenterer, i formularen. Du kan finde deltagerlisten og pointkonkurrencen ved at klikke på menuen i toppen af siden VP Vintage Tour 2014 – eller på dette link deltagerliste.

Skriv en kommentar

You must be logged in to post a comment.
Follow my blog with Bloglovin <