For folk med passion for vintage cykling…
tirsdag, den 22. januar 2019

Arkiver

Fixed gear på udsalg – hos evanscycles.com

Det store vinterudsalg er startet, og selvom vejret ikke ligefrem indbyder til lange cykelture kan det være en fordel at købe forårets nye cykel allerede nu. Den engelske online cykelforretning evanscycles.com har i i øjeblikket en lang række atraktive tilbud på fixed gear og single speed cykler.  Fordelen ved netop at købe cykler i lande indenfor eu, deriblandt England, er at man ofte kan spare 20-30 % og at fragten er inkluderet i prisen. En ulempe er at cyklen ikke er registreret i Dk – det vil sige at den ikke har et stelnummer.

Her er et lille udpluk af de cykler der er på tilbud:

Pinnacle Bachelor Single Speed er den billigste med en pris på 299 pund (2500 kroner).  Cyklen er monteret med friløbsnavn og et sæt bremser der gør den ideel som bycykel. Til udstyrslisten kan nævnes Aluramme, FSA kranksæt og krankboks, tektro bremseklør og Cane Creek bremsegreb. Gearing er 42/16 hvad også passer godt til de alsidige forhold i byen.

En gammel kending på de Københavnske cykelstier er Fuji Track.  Den kan er på tilbud til 339 pund (2900 kroner), godt 1000 kroner lavere en i Dk.  Cyklen har en robust stålramme og egner sig godt til bybrug på trods af den høje gearing på 48/15. Fuji Track er en reel cykel uden finesse og er helt sikkert et godt første gangs fixed gear køb.

Det bedst tilbud må helt klart være Trek Track Bike 08. Cyklen er har en stiv aluminiums ramme og carbon baneforgaffel. Udstyret er udelukkende Bontrager, der er et udtryk for kvalitet og holdbarhed. Denne cykel er bygget til banebrug, men mon ikke den triller meget godt på asfalt alligevel. Trek Track er sat ned fra 799 til 630 pund der er godt og vel svarer til 5400 kroner.

Udsalget rummer også en lang række andre rigtig gode handler, så det er bare om at komme igang og planlægge sommerens fixed gear projekt!

Udsalgs huskeliste: Sram S300 banekranksæt med boks til 680 kroner, Miche X-press banehjulsæt til 1500 kroner…
Follow my blog with Bloglovin <