For folk med passion for vintage cykling…
sndag, den 16. december 2018

Arkiver

Historisk tilbageblik – Hvem? Hvor? Hvornår?

Brian Holm Sørensen

Brian Holm Sørensen, vinder Texaco Løbet på Amager 1983 foran Kim  Bybjerg og Vagn Scharling. Årsagen til den lidt specielle måde at holde på styret udspiller sig en tidligere episode. Michael Marcussen vandt samme år DM en længde eller to foran Jens Veggerby, og slap styret kort varigt i glæde da han krydsede målstregen. ABCs ledere nedlagde protest med det samme, men da Jens hørte det gik han fluks op og trak den igen, da han absolut ikke ville være mester på den baggrund. Kim Bybjerg fik bronze og skiftede året efter til NBC, hvor han var en del af det vindende 100 km-hold, men det er en anden historie.

Skrevet af Cykelklubben Velopress.dk
Follow my blog with Bloglovin <