For folk med passion for vintage cykling…
mandag, den 10. december 2018

Arkiver

BikeBrother Elite Neon regnjakke

Bikebrother

Der findes ikke dårligt vejr, kun dårlig påklædning – Regnjakken fra Bikebrother lever til fulde op ordsproget.

BikeBrother er et dansk kvalitets tøjmærke specielt udvalgt af to cykelfanatiske brødre der lever og ånder for cykling. De to brødre har etableret BikeBrother idet de mente at der var stor mangel på et kvalitets cykeltøj mærke til billige priser! BikeBrothers målsætning er derfor at kombinere lækkert design med højkvalitetsprodukter til en fornuftig pris.

Regnjakken er produceret i et transparent neon coated vandafvisende og vindtæt materiale med sorte linjer. Den har et klassisk design og farve, som har været brugt i mange år, hvilket gør den synligt i dagens tidlige og sene timer.

Jakken føles behagelig at køre med selv på længere ture i vådt vejr eller hvis man efter et stop skal køre sig varm igen. De åndbare felter under armene og på ryggen gør, at kropsvarmen/sved kan ventilerer ud – hvilket er en god feature. Jakken har en lidt unødvendig hætte, som dog kan skjules. Desuden har den en stor lomme på ryggen til opbevaring af de obligatoriske slanger, dækjern, lappegrej og hindbærsnitter.

Jakken kan i øjeblikket købes hos cykelgear.dk for 399 kroner inklusiv fragt, hvilket gør den et ganske attraktivt køb, når man sammenligner hvad der ellers er på markedet.

BikeBrother Elite Neon regnjakke
Pris 399 kroner
Info BikeBrother er et dansk kvalitets tøjmærke og alle BikeBrother produkter er specielt udvalgt af to cykelfanatiske brødre der lever og ånder for cykling. De to brødre har etableret BikeBrother idet de mente at der var stor mangel på et kvalitets cykeltøj mærke til billige priser!BikeBrothers målsætning er derfor at kombinere lækkert design med højkvalitetsprodukter til en fornuftig pris. BikeBrother sørger for at du som forbruger får det bedste cykeltøj
www Cykelgear.dk/bikebrother
Vurdering stjerne-4Follow my blog with Bloglovin <