For folk med passion for vintage cykling…
sndag, den 16. december 2018

Arkiver

BikeBrother langærmet team cyketrøje

Bike brother tøj

Bike Brother er en dansk cykeltøjs fabrikant, som der nok desværre er mange der ikke har hørt om endnu. Mottoet er kvalitetstøj til en fornuftig pris, et motto som de lever godt op til.

Jeg har de sidste uge testet Bike Brother’s langærmede cykeltrøje. Det skal dog nævnes at eftersom det er vinter har det ikke være muligt at køre i trøjen, uden en decideret vinter trøje uden over. Designmæssigt er trøjen ligesom de fleste andre, med 3 lommer bag på, de to yderste lommer mindre end den midterste lomme der sørger for at man kan samle de fleste af sine ting i den midterste lomme og undgå at ens pumpe f.eks falder ud, samtidig er der indbygget elastik i lommerne der yderligere holder ens ting på plads. Foran er der en lynlås der kan lynes hele vejen ned, noget der uden tvivl vil være dejligt, hvis man skal syd på og kører om sommeren. Bunden har en elastik indbygget der sørger for at trøjen ligger tæt indtil kroppen så der ikke kommer luft ind under trøjen. Holdbarheden er svær at bedømme, eftersom jeg kun har været ude på lidt over 5 ture med trøjen, men stoffet virker til at være holdbart og specielt indersiden af trøjen er dejlig blød i forhold til andre cykeltrøjer.

Alt i alt er det en rigtig god cykeltrøje, som jeg sagtens kan anbefale. Den levere ikke noget revolutionerende men til 500 kroner er det et rigtig godt produkt, det bliver jo så kun endnu bedre når man finder ud af at den kun koster 299 kroner på tilbud hos www.cykelgear.dk/bikebrother. Her kan du også finde en meget udførlig størrelseguide, der sikre dig du får den rigtige størrelse.

Skrevet af Andreas Fitzner

BikeBrother  Team trøje
Pris 299 kroner
Info BikeBrother er et dansk kvalitets tøjmærke og alle BikeBrother produkter er specielt udvalgt af to cykelfanatiske brødre der lever og ånder for cykling. De to brødre har etableret BikeBrother idet de mente at der var stor mangel på et kvalitets cykeltøj mærke til billige priser!BikeBrothers målsætning er derfor at kombinere lækkert design med højkvalitetsprodukter til en fornuftig pris. BikeBrother sørger for at du som forbruger får det bedste cykeltøj
www Cykelgear.dk/bikebrother
Vurdering stjerne-4Follow my blog with Bloglovin <