For folk med passion for vintage cykling…
sndag, den 16. december 2018

Arkiver

AltomCykling.dk – online cykelmagasin

Alt om cykling

AltomCykling.dk – nystartet online Cykelmagasin / blog redigeret og skrevet af Uggi Kaldan der er ivrig (+20 motionsløb om året) – motionsrytter.

Her er fokus på anmeldelser af motionsløb, konkurrencer hvor du kan vinde billetter til diverse motionsløb, tests af aparte cykelgear, og ikke mindst masser af billeder, da Uggi Kaldan er fotograf til daglig.

AltomCykling.dk vil også meget gerne på sigt have artikler omkring retro / fixie miljøet i Danmark, men her er Uggi ikke selv den store ekspert, så hvis der skulle sidde en derude blandt VeloPress´s læsere der kunne have lyst til at skrive en blogindlæg i denne genre i ny og næ, så skriv endelig en besked.

Vi ses på landevejen!
Follow my blog with Bloglovin <