For folk med passion for vintage cykling…
mandag, den 10. december 2018

Arkiver

Test: Fixie Pops dæk

Fixie Pop 700x24c Cabby gul, kommer fra den Taiwanske dæk producent Duro, og er specielt designet til på fixed gear cykler (populært sagt ”fixie”), hvor man ofte har både friløbskrans og fast nav på baghjulet.

Dækket er konstrueret med en ekstra tyk slidbane, øget bredde og mønster, der gør det velegnet til ”skidding”, og bykørsel hvor det er mere hensigtsmæssigt at have et større luftkammer til stødabsorbering. Dækket kan fås i 9 forskellige farver, og kan tåle et tryk på 6 – 8 bar (80 – 120 PSI)

Dækket ruller udmærket sammenlignet med andre dæk i samme prisklasse, hvor vil jeg ikke anbefalet det til længere cykelture – her findes der bedre alternativer. Det jeg endnu ikke lykkedes mig at punktere på dækket, og det virker som den ekstra punkteringsbestyttelse virker efter hensigten.

Du kan købe Fixie Pops dækkene, som i øjeblikket er på tilbud, hos Cykelgear.dk/fixiepops og finde tilbehør som, pedaler, ombygningskit mm., på www.cykelgear.dk/fixiedele.

Plusser: Sjovt slid stærkt dæk, pris, brugbarhed i byen.
Minusser: Vægt, rullemodstand.

Fixie Pops dæk
Farver 9 farver
Vægt 410 gram
Pris 139 kroner
Info – Fixie Pops dæk til racer, fixie, single-speed.
– Foldedæk
– Cabby Gul
– 700x24c (622-24)
– TPI: 60 (Tråde pr. tomme)
– Duro Shield punkterigsbeskyttelse.
www durotire.com
VurderingFollow my blog with Bloglovin <