For folk med passion for vintage cykling…
tirsdag, den 22. januar 2019

Arkiver

Tilbud på energi til cykelturen

Hos netbutikken cykelpartner.dk kan du købe en masse forskellige produkter der kan hjælpe dig med at få mere energi på cykelturen.

High5 EnergyGel på 38g udgør et optimalt miks af kulhydrater som giver dig hurtig energi. High5s gel er kendt for den gode smag og konsistens. Denne gel er rigtig god, fordi det er meget nemmere at indtage end fx en energibar, da gelen blot skal sluges, hvor en bar skal tygges først, hvilket ikke er nemt når man enten cykler, løber eller lignende. En kasse med 20 stk koster 199 kroner hos Cykelpartner.dk.

Energidrik med bærsmag og blandingsforhold 4:1, 4 dele kulhydrat og 1 del protein.

Forskningsresultater viser, at udholdenhedsatleter har behov for protein under træning og konkurrence. Ved at indtage protein i kombination med kulhydrat sikres det at der er aminosyrer tilgængelige til at påbegynde restitutionen så snart træningen eller racet er færdigt. Det betyder at du restituerer langt hurtigere. Indtag af protein under træning har ligeledes vist sig at reducere risikoen for skader og sygdom. EnergySource 4:1 er tilsat Super Carbs. En kasse med 600 gram koster i øjeblikket 180 kroner hos Cykelpartner.dk.

Energidrik med appelsinsmag. Kulhydrater er din krops brændstof og kun hvis du har konstant tilgængelig kulhydrat kan du præstere dit optimale. Denne energidrik indeholder SuperCarbs, som har bevist sit værd i verdens hårdeste sportsevents hvor det har hjulpet verdens bedste atleter til topresultater. SuperCarbs tilfører dine muskler op til 50% mere energi end andre produkter samtidig med at du kan optage 40% mere væske. Det øgede væskeoptag betyder mindre risiko for maveproblemer da væsken transporteres væk fra mavesækken hurtigere. En kasse med 600 gram koster i øjeblikket 135 kroner hos Cykelpartner.dk.

Proteinbar Banan/Vanille 50g 25s. Rigtig god proteinbar med banan- og vanillesmag – Indeholder 25 stk. Denne proteinbar skal indtages umiddelbart efter træning for at optimere restitutionen. Proteinbaren er den ultimative restitutionsbar med 26% protein, meget lavt fedtindhold og en god smag. Proteinbare kan ligeledes bruges som en snack i løbet af dagen og er et godt alternativ til mange andre snacks. Kassen med proteinbare koster 469 kroner hos Cykelpartner.dk.
Follow my blog with Bloglovin <