For folk med passion for vintage cykling…
tirsdag, den 22. januar 2019

Arkiver

Aerospoke, Cykelbanditten, Create bikes – de 5 meste brugte søgeord

Fandt du hvad du ledte efter? Her er de 5 mest brugte søgeord på velopress.dk  fra sidste måned. Håber det kan give et hurtigt overblik, så du lettere kan få svar på det du søger.

Top 5 søgeord

1. aerospoke
2. byg din egen cykel
3. create bikes
4. cykelbanditten
5. track bikes shop

aerospokeAerospoke – et amerikansk firma grundlagt i 1988, der producerer specielle cykelhjul. Deres popularitet skyldes blandet andet 5-egers design, det store udvalg af farver, effekter og en forholdvis lav pris. Det eneste sted i Dk hvor du kan få fat i hjulene er i Track Bikes Shop, ellers søg på ebay.com hvor udvalget er ret stort (husk der ligges told og moms på alt hvad du køber i USA). Tjek aerospoke.com ud for mere information.

Byg din egen cykel – jeg har lavet en artikel der handler om hvordan du finder dele, og sammensætter din egen fixed gear cykel, byg din egen fixed gear cykel“.

Create bikes – en kinesisk produceret semifix. Er blevet utrolig populær i Danmark på grund af den lave pris, og specielle sammensætning af farver på hjul, ramme og kæde. Cyklen forhandles hos Cykelbanditten og Design cykler. Tjek dog også Ebay.co.uk, hvor der til tider er gode priser på den. Se også artiklen “Opfølgning på Create Bikes“, hvor jeg henviser til test og folks generelle meninger om cyklen.

Cykelbanditten – cykelforretning der ligger placeret forskellige steder i København. De forhandler billige import cykler, og har også et rimeligt udvalg af single speed og fixed gear cykler. Tjek deres hjemmeside Cykelbanditten.dk

Track Bike Shop – Danmarks eneste specialforretning. De har et kæmpe udvalg af top kvalitets produkter, og du går aldrig galt i byen, hvis du skal bruge nogle stumper eller en ny cykel. Forretningen ligger i Rantzausgade på Nørrebro. Tjek også deres hjemmeside trackbikeshop.dk, for at se hvilke nyheder der ligger på hylderne.

Led ikke forgæves, det kan være jeg kan hjælpe. Skriv i kommentarfeltet eller send mig en mail på info@velopress.dk
Follow my blog with Bloglovin <