For folk med passion for vintage cykling…
onsdag, den 19. december 2018

Arkiver

Carbon selvbygger – gennemført fuldblodsracer

Christians store carbon projekt. Hele ideen med cyklen var at holde et rent gennemført carbon look til en overkommeligt pris. Den skulle være diskret, uden mærker og farver., men alligevel udstråle klasse og gode køreegenskaber.  Man kan let købe sig fattig i en færdig cykel med letvægts dele, og dyre hjul, men her har jeg valgt selv af finde delene på nettet og samle cyklen.

Rammen er lavet af 3k carbon, og bestilt hjem kun med klar lak, direkte fra fabrikken i Kina. Jeg har altid været en “campa mand”, og har derfor monteret  en Campagnolo Athena 11 speed gruppe, der er fundet på ebay.com. Resten af udstyret er købt på diverse hjemmesider herhjemme, Holland og Kina.

Lidt info:

Rammen er 3k carbon og vejer cirka 1140 gram inklusiv forgaffel. Seat clamp, styrfittings, spacers er i carbon for at give en god overgang mellem ramme og sadelpind.

Samlet set er der langt en del timer i at finde udstyr og ramme, men når alt kommer til alt er produktet også meget bedre end hvis den var købt samlet. Det er en fed tilfredstillende følelse af køre på en unik cykel, som man selv har designet og samlet.
Follow my blog with Bloglovin <