3 gode vintage cykelblogs

Internettet kan bruges til andet end porno og poker. Her er 3 gode udenlandske cykelblogs, skrevet af folk der deler passion med mig. Hvis du har nogle favorit sites/blogs, så smid endelig links i kommentarfeltet nederst.

www.tearsforgears.com – Ret nørdet og teknisk cykelblog, hvor der bla. er fokus på den franske udstyrs producent Mavic. Sitet bliver ikke updateret så ofte, men der er artikler helt tilbage til 2005 – så det er bare med at komme igang.

www.cykelhobby.com – Svensk cykelblog med historier, og billeder fra en stor privatsamling af vintage racercykler. Siden har også gode råd og vejledning i hvordan man selv kan bygge sin egen cykel op.

www.cykelteknik.blogspot.com – Godt site med test og artikler af vintage cykeldele. Man kan også finde udklip fra  de originale cykelkataloger, og billeder af ny resturerede cykler. God inspirerende blog man kan bruge mange timer på.

4 comments

  1. Tak for links’ene! Altid dejligt med nogle ivrige cykelblogs, specielt nu, hvor Tour de France er ved at nå sin afslutning.

    – Mads

Comments are closed.